Hampir Sebulan Tinggal Berjauhan, Saya Masih Lagi Isteri Aliff – Bella Astillah

Bacaan : 2 minit

Selepas ‘kantoi’ curang buat kali kedua bersama pelakon Oktovia Manrose, pelakon Aliff Aziz bertindak mendiamkan diri, tinggal berasingan bersama isterinya, Bella Astillah dan sudah memadam semua foto mereka bersama di akaun Instagram. Apa agaknya status pasangan ini?

Bella memberitahu mereka sudah tinggal berasingan hampir sebulan, tetapi beliau sehingga hari ini masih lagi bergelar isteri kepada Aliff. Bukan mudah untuk mereka berdua membuat keputusan untuk bercerai.

 

Kita berdua ambil masa untuk berjauhan. Hampir sebulan jugalah, sebab memang ramai yang tanya sama ada kami sudah pun berpisah. Bila orang asyik bercakap mengenai isu tersebut, banyak perkara yang harus difikirkan. Bukannya hari ini gaduh, esok mahu bercerai, bukan mudah.

Sebab itu kami ambil keputusan untuk berjauhan seketika dan perlukan masa untuk fikir semua aspek.

Sedar ramai yang tidak suka dengan tindakannya mecerita perihal rumah tangga di media sosial, kata Bella itu adalah caranya untuk mengungkapkan segala rasa sedih di hati dan sebenarnya pada masa yang sama ingin memberikan iktibar kepada mereka yang turut melalui perkara yang sama.

Pada orang, mungkin ada yang anggap saya tidak matang, kata telan je apa yang jadi. Cuma ada ketika saya akan cakap, kalau ada yang tidak selesa dengan apa yang Bella post, just unfollow. Ini cara Bella untuk meluahkan dan mewakili golongan wanita lain yang mengalami nasib yang sama. Lain orang, lain cara.

Terdahulu, ada sesetengah netizen sudah mula bosan dan geram mengapa Bella tidak melakukan apa-apa berkaitan masalah rumah tangganya dan hanya mengadu di media sosial dan terus menanggung derita di hati.

Sumber Berita : Media Hiburan

Sumber Beautifulnara

Artikel Berkenaan...
Skirt Che Ta Disamakan Dengan Sayur

Fesyen pelakon Rozita Che Wan selalunya memang ‘up to date’ dan unik. Sesiapa kalau lihat Baca lagi

Baru Putus Tunang, Atikah Suhaimie Kembali Seksi Tayang Foto ‘Daring’ Di Instagram

Keputusan Awi Rafael untuk putus tunang dan membatalkan perkahwinannya bersama Atikah Suhaime mengejutkan ramai. Pelbagai Baca lagi

Keanggunan Fasha Sandha Terserlah Dengan Baju Perkahwinan Sentuhan Klasik Oleh Rizman Ruzaini

Umum mengetahui pasangan Fasha Sandha dan Aidil Aziz akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi. Pasangan Baca lagi

Langgan berita kami

7 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap