Aidilfitri Ini, Proton X70 dan Wang Tunai RM100,000 Boleh Menjadi Milik Anda

Amboi. Boleh tahan keletah Azri Iskandar dan si “Instafemes” Norreen ni dalam video Ramadan Raya Bergaya Yeo’s.

Ramadan memang menyeronokkan kerana selain dapat melakukan ibadah seperti solat tarawih, sahur dan qiyamullail, kita juga dapat bertukar-tukar juadah berbuka puasa dengan jiran-jiran.

Tahun ini, selain daripada menghantar lauk berbuka seperti tomyam, sup ayam dan daging goreng, minuman Yeo’s akan turut dimasukkan ke dalam senarai tersebut. Sebabnya mulai 15 April sehingga 9 Jun 2019, Yeo’s sedang menganjurkan peraduan Raya Bergaya.

Selain itu, setiap minggu selama 8 minggu, 25 pemenang akan dipilih untuk membawa pulang duit raya bernilai RM500. Jumlah hadiah kesemuanya bernilai RM200,000.

Langkah 1

Beli produk Yeo’s/Cintan/Tong Nam. Salah satu pembelian mesti wajib minima satu minuman Yeo’s dalam botol. (1 resit = 1 penyertaan peraduan)

Langkah 2

WhatsApp gambar resit rasmi dengan (Nama Penuh, Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi) kepada 012-2124873. Gambar itu biar jelas nama kedai, tarikh, nombor resit rasmi, kuantiti dan nilai pembelian. Jangan hantar gambar kabur nanti penyertaan anda ditolak.

Langkah 3

Simpan resit rasmi yang telah dihantar gambar sebentar tadi untuk tujuan pengesahan. Pihak Yeo’s akan menghubungi anda sekiranya anda terpilih sebagai pemenang.

Sertailah peraduan Yeo’s Raya Bergaya ini dengan segera. Manalah tahu rezeki korang murah bersempena bulan Ramadhan ini. Maklumat lanjut dan informasi lengkap boleh dibaca di http://www.yeos.com.my/yeos-peraduan-raya-bergaya/ dan juga Facebook Yeo’s Malaysia.

Sumber Beautifulnara

0 Shares
Share via